Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی – قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،جلیل مالکی رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز در نشست خبری صبح امروز خود ضمن تبریک به مناسبت روز خبرنگار اظهار کرد: آنچه که خبرنگار را بزرگ و عزیز می‌سازد آزادگی، فداکاری و مردم دوستی او است که قلمش را ارزشمند میسازد.

وی ادامه داد: فرارسیدن ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان را گرامی میدارم و از خداوند می‌خواهم که ما در زمره رهروان آن بزرگ قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مالکی بیان کرد: وکلای دادگستری با تاسی از آموزه‌های سرور و سالار شهیدان خود را مقید به حمایت از مظلومان می‌دانند و کانون وکلا مستقل مفتخر به تربیت وکلای شجاع است.

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با اشاره به آزادگی وکلا گفت: زمانی این آزادی معنا پیدا می‌کند که در بستر کانون وکلای مستقل معنا پیدا کند.

وی تصریح کرد: متاسفانه در سنوات اخیر جریانی در ارکان کشور ایجاد شده که خواسته یا ناخواسته تهدیدی برای تضعیف کانون وکلا شده است.

مالکی درباه آیین نامه رئیس سابق قوه قضائیه گفت: آیین نامه باید در چهار چوب قانون تدوین شود و قانونگزاری فقط برای یک بار وظیفه تنظیم آیین نامه را به کانون وکلا داده است و رئیس وقت قوه قضائیه برخلاف صراحت ماده ۲۲ لایحه استقلال کرده است.

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز ادامه داد: در ماده ۲ آیین نامه برخلاف ماده ۱ لایحه استقلال کانون وکلا از موسسه‌ای مستقل تبدیل به موسسه حقوقی شده که ایح مغایر با نص قانون است.

وی تصریح کرد: در ماده ۱۵۹ ایین نامه به تصویب رسیده وظیفه محرومیت وکلا به مراجع قضایی سپرده شده درصورتی که محرومیت وکلا به دادگاه کانون‌ها سپرده شده است و این‌ها یعنی استقلال کانون وکلا نا دیده گرفته شده است.

مالکی با اشاره به ایین نامه صادر شده بیان کرد: اختیارات فرا قانونی به مراجع قضایی داده شده و امنیت شغلی از وکلا سلب شده است همچنین در سایر مواد وظایف فراقانونی به برخی از مراجع قضایی داده شده است.

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: برخی از این موارد به رئیس جدید قوه قضائیه ابلاغ شده تا این آیین نامه اصلاح شود و قابلیت اجرا شود تا زمان اصلاح این آیین نامه در کانون‌های دادگستری قابلیت اجرا نخواهد داشت.

درحال تکمیل....

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضاییه دادگستری وکالت رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • کارشناس حقوقی: رای کمیته انضباطی درمورد هوادار سپاهان مطابق آیین‌نامه است
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی
  • مرحله دوم آزمون وکلای دادگستری برگزار شد
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است